14 November 2012

Last Order Maybe

Beg buat letak brooch dan alat make up.

Order ni daripada kawan atas kawan. Customer request nak beg brooch. Tapi aku gatai-gatai combine buat beg brooch + beg make up.

Aku rasa ini mungkin order yang last aku nak buat. Walau pun ada yang request suruh buatkan beg cam ni lagi. Tapi mood nak buat malas sangat. Penat ooo menjahit ni... Padanlah tailor tempat aku tempah baju kurung tu charge mahai...

Pas ni ingat plan nak jual beg ready made jer. Buat-buat ikut citarasa aku then jual. Senang. Sekarang pun dh ada stock beg yang aku dah siap buat dalam 5/6 jenis beg. Nanti aku publish kat sini ye. (kalau ada yang nak tengokla) hi3...


Sebelum tu jom layan function beg brooch + make up di bahagian dalamnya.

Bahagian dalam beg. 


Tengah-tengah ruang yang besar warna pink tu untuk letak alat make up.

Bahagian tepi kiri kanan beg aku buat poket. 
Kiri 8 poket, kanan lapan poket kecil. Boleh isi brooch. 
Jadi tak lah brooch bertindih antara satu sama lain

1 Comment:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik la kak...kreatif ni....