20 December 2012

Beg Jinjit

Sorila lately banyak story pasal beg jer. Sebab itu antara rutin harian aku. Menjahit masih menjadi kegilaan aku....

Kali ni aku buat beg jinjit ilham daripada beg punjut. Kalau beg punjut ada tali jerut kat atas, tapi beg ni customer suh letak zip.


Alhamdulillah customer puas hati dan request nak satu lagi beg yang lebih besar sikit. Nak buat koleksi katanya. Thanks sebab memberi sekali lagi kepercayaan ........

4 Comment:

IRA ARINA said...

kreatif kreatif kreatif. Liked :)

Marya Yusof said...

Wah Azi! Dah maju setapak lagi! Tahniah! :)

Myra Jay said...

Kemas dan cantik :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik la kak