Contest

Kalau korang bangga tak?

Hari tu aku ada dapat text dari sorang customer nak order beg sandang. Weolls text macam-macam. Ala text bebyk pun pasal design yang macam mana dia nak. Kot nanti dah buat penat-penat tak berkenan pulak.

Dalam banyak-banyak text tu adalah satu statement (bajet retis ko) yang buat ai kembang sampai tak senang nak duduk dalam kereta. Text tu diterima waktu ai on the way balik kampung.

Ayatnya bunyi cam gini : saya sanggup tunggu dan sabar, sebab saya minat hasilkerja sis kreatif,cantik.... dan bla bla bla...

Aduhai memanglah bangga tapi risau pulak nak siapkan order customer ni sebab tinggi sangat expectation dia....

2 comments:

IntaNBerliaN said...

sy pun bangga kalau camni... a'aa tu la kan... risau plak.. tp xpa, sy tau azi mmg kreatif n teliti... mesti dpt puaskan hati cstomer tu :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kompom la bangga kak..ala akak kan kretip mesti boleh punya

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY