Kearah fasa baru

Hujung bln ni genap hakeem satu tahun sepuluh bln. Tak smpi dua bln je lg aku akan kembali meredah jln pchong putrajaya. Tak sanggup weh. Sejujurnya aku lom sedia. Tanya sape pn akan jawab tak sedia jugak kan. Alangkan org yg cuti bersalin 3 bulan pn malas nk kerja. Inikan pulak aku yg dah dua tahun cuti. Lagilah bercinta....


Pulak tu macam macam preparation nk kena buat. Pasal bf hakeem, pasal pakaian keje yg tak tempah lg. Tu la pandai sgt pi jual segala baju yg ada. Kan bila nk keje dh xde baju. Itu belum lg pikiaq psl hari pertama kerja nanti. Dengan masalah parking yang teruk kat putrajaya tu. Tak kuasa sungguh nak memikiaq semua tu.


Sekarang aku tgh fokus fikir first step apa yg patut aku buat untuk stopkan hakeem susu badan. Patut terus tala garam mcm aku buat kat sofea dulu atau cuba kurangkan hakeem dari menghisap susu badan siang hari atau anyone ada suggestion.

Arghhhh sungguh tak ada kekuatan nak lakukan semua ni.... Stop bf.... Keje....

2 comments:

Myra Jay said...

Harap ada pandangan dari yg berpengalaman, MJ tak berapa tahu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani qalief dia berhenti sendiri bf time umur 2y lebih...sebab dh banyak minum susu formula kot

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY