23 May 2013

Rebate RM 200 Smartphone

Dua hari lepas mr. edy bawak balik telefon brand alcatel. Katanya dapat daripada rebate RM200. Mr. edy guna ic member dia  untuk memohon. Kalau nak ikut umur kami berdua, memang tak layak.

Semua gambar bawah ni aku tak edit apa-apa pun cuma edit size jer..  Quit ok jugak this phone walaupun memula tu rasa eeee brand ni macam brand cap a _ _ m. Kalau nak amik tepon brand lain kena tambah duit kata mr. edy. So tak payah. Beli je yang ngam-ngam dengan rebet dua ratus tu...

Saya sekarang berada di kompleks D, Putrajaya

Mengamalkan gaya hidup sihat... Pepagi buat exersize. Jalan kaki 15min. hehehe.. Nak pi cucuk duit actually.

*tak berapa nak batik hari ni..

 Putrajaya view.

Sekarang tengah berlangsung hari kraft di Dataran Putrajaya. From 23 - 27 Mei.

Demmm ahh sampai kat Anjung, cucuk card bank, tengok duit ada 20hinggit jer.. Apsal gaji tak masuk lagi. Bukan hari ni orang gomen gaji ker?

So patah balik ke opis dengan perasaan hampa. 15min lagi jalan kaki. Tak pe amalkan berjalan seribu langkah sehari..


4 Comments
Comments

4 comments :

HazeL said...

oohhh saya pun menunggu gaji hari nie :)

Azian Elias said...

Dulu je tunggu gaji..excited.. now tak lagi..keje sendiri.

Anonymous said...

la..ko kn lama x kj..gji mungkin next month kot..sbr erk..

Eca Dwinky Asha said...

15minit jalan kaki eh..eca hari2 dlm 45minit jalan kaki :((