Contest

Mintak free sample

Snap dalam majalah Pa&Ma untuk nak dapat sample susu Karihome. 
Menakutkan sungguh nama susu....

Walaupun aku seorang ibu mithali tapi aku tak minat nak beli majalah Pa&Ma. Tak tahu kenapa. Selalu aku tumpang baca orang punya. Ekekeke... Tak pun pi je library KDN tu. Kat library Kdn tu semua ada. Novel pun ada..

Tapi for this sample maybe aku tak nak mintak kot. Malas nak mintak sample yang kena sms-sms ni. Kalau online ok la...

Sejak dua menjak mood mintak-mintak free sample ni semacam bermaharajalela dalam diri. Aishhh terasa macam pengemis.... Tunggu 5-6 minggu lagi insyaallah sampai la semua sample yang i mintak.


1 comment:

Eca Dwinky Asha said...

lain je nama brand tu eh.

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY