Semua beg

Hai mak encik masih hidup lagi. kihkihkih.. Seminggu lebih tak update blog. Memula ingatkan nak update entry baru tahun depan saja. Tapi hari ni macam rajin setelah sabtu ahad dan semalam cuti/ Mood sekarang kata orang memang kelauttttttttt.. 

Badan penat. Serius weh penat ya rab. I need a rest. Bukan ke minggu lepas baru buat percutian budget. Itu pun belum story lagi kan. Cuaca sekarang tak menentu. Suara pun dah tak de. Sekarang bz dengan kerja, anak, suami, menjahit beg dan business bundle. Bundle ni ikutkan tak ada kena mengena dengan aku. Tapi kalau tak aku, sape lagi nak support suami sendiri... Mr. mama ni jenis yang cepat give up. Sentiasa memerlukan kata-kata perangsang dari bini. ececeh... So mak encik penat macam mana pun kena bagi semangat dan tolong jugak laki...  Sampaikan nak pegang mesin jahit pun tak sempat-sempat hah..

Banyak order pending nih!. Segan dengan orang yang order berbulan-bulan, beg tak siap-siap. Maaf mak encik memang tak sempat nak menjahit langsung sekarang. Banyak je benda nak disettlekan. 24 jam tolak makan minum berak canggung tido rasa masa tak cukup. Esok cuti pun ada benda nak kena buat. Nak settlekan sekolah tadika pia pulak. Pasal sekolah ni pun aku main tegeda je pilih. Dah nak sekolah yang betul-betul berkenan tutup pulak. Nanti dah settle betul-betul hal tadika aku up entry.

Bawah ni semua beg yang aku baru siap jahit. Ada dalam tiga empat orang dalam senarai menunggu. Thank you korang sebab sabar menanti.


 Tote beg ex opismate tempah. Nak terbang ke penang nih. From penang with love kata ko. Dah namanya pun sama dengan nama anak aku hah.


Sling beg sejiban sama macam kat SINI. Kain je corak lain.

-Pencil box-

Ni pun macam pencil box tapi besar dan tinggi. 
Nak letak buku bank ke makeup ke semua boleh campak dalam.

Promosi kecantikan kena ada.

Semua diatas oleh repeat customer. Dah dekat 3 bulan lebih order baru siap. Itu pun ada satu beg aku tak siap lagi. Dah siap sebenarnya tapi masalah button tak jumpa. So aku decide nak hantar yang ni dulu. Harapnya tuan punya diri sudi terima yang ini dulu. Mak encik dah malu sangat dah ni. Masa mula-mula terima order kata boleh siap cepat. Ini dah nak masuk tahun baru pun tak siap2 apa kejadah.. Tolong reply my email please...




- Sling beg saiz A4- 
Jangan memain tuan puteri perak pun order dari mak encik..

Dah selamat pos minggu lepas. Harap semua berpuas hati ye...

Cantik ke idok?

 



2 comments:

lesungpipit said...

backpack sy cmne yer???

lesungpipit said...
This comment has been removed by the author.
Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY