30 September 2014

Zero nuffnang

Sebelum kita citer pasal part bersalin kita citer pasal money dulula yer. Amik mood... Macam biasa hujung bulan jer mesti ramai blogger yang pi cashoutkn duit nuffnangkn.

Alhamdulillah tahun ni dpt dua kali cashout. Kira ada peningkatan dari tahun sebelumnya. Semoga sy akan jadi part time blogger ke full time blogger yg berjaya. impian semua ibu ibu di dunia kn nk jd WAHM. Betul ker?

ohya hari ni birthday kakak aku yang ke dot dot dot.. terima kasihlah sbb jaga pia n hakeem masa aku kt spital. Ni still kat spital. Gigih taip pakai phone..

Yey dh pndai printscreen kt phone. Nnti boleh buat tuto... heee... Aku cashout pepagi td. Riso je xberjaya guna phone ni. Tp ttp nk cashout jugak sbb ada perancangan nk guna duit ni for something.

1 comment:

Amanda Suria said...

Wah...byk jugak amount tu...

 
Copyright by Aziazidah