22 October 2018

Cash daripada Gloviss Survey

Jangan boring ye setiap kali baca blog ni asyik cerita pasal online survey jer. Saja nak share dengan uolls... Kot-kot berminat. Marilah sama-sama kita menjana pendapatan sampingan secara online.
 
Akhir tahun banyak nak guna duit. Nak bayar yuran sekolah, beli barang keperluan sekolah kan. Ada duit survey ni dapatlah tampung skit perbelanjaan tu. Hujung tahun adalah antara salah satu waktu aku menuai hasil penat lelah menjawab survey sepanjang tahun selain time nak raya.
 
Kali ni dapat tebus daripada gloviss survey. First time tebus. Dapat tahu pasal survey ni dari sorang blogger. Terus I signup. Tak ingat exact time aku join. Tapi nak boleh ke tebus ni rasa dekat setahun tak silap. Lama kan.
 
Kena kumpul 3000 point baru boleh tebus RM30 cash atau baucar KFC. Aku pilih cash. Duit terus masuk dalam akaun bank dalam tempoh lebih kurang seminggu dari tarikh cashout.
 
Masa mula-mula cashout memang confident rasa akan dapat cash tu. Lepas tiga empat hari cashout rasa sangsi plak. Sebab tengok akaun status redeem dah tak appear apa-apa. Dahlah lepas klik button tebus, tak ada apa-apa email pengesahan bagitau penebusan dah berjaya ke tidak seperti kebiasaan online survey yang lain hantar
 
Aku google satu info orang cerita pasal penebusan gloviss pun tak ada. Lepas tu email survey dari gloviss hantar, google kata fraud. Dah kenapa. Cuak jugak takut jadi macam ensurvey. Penat-penat jawab yilek. Aku ada email ke gloviss tanya pasal redeemtion tu pun tak ada reply.
 
Tup tup hari tu bukak cimbcliks ada ibg credit dari Global vision research. Tak syak lagi memang dari gloviss lah. Alhamdulillah RM30 pun berharga. Tak ada orang nak bagi saja-saja nyer.
 
15 Oktober hari tu masuk. Yang RM2 dan RM1 atas bawah kotak tu dari Getvase.
 
Kebiasaannya aku cashout semua survey aku join sekaligus. Barulah banyak. Cuma yang ni aku cashout awal dari yang lain sebab takut process makan masa yang lama. First time tak tahu flow dia.
 
Uolls nak join gloviss survey boleh KLIK SINI ye.
Nak join getvase pulak KLIK SINI.
 

No comments:

Powered by Blogger. Blogger Template by Intikali.org. Supported by Iskael and BlogSpot Design.