27 August 2010

Sambutan Hari Kemerdekaan Ke-53 & Formspring

Kes 1

Celcom anta msg to me :

Dijemput datang ke Sambutan Hari Kemerdekaan Ke-53 Tahun 2010, 1 Malaysia:Menjana Transformasi di Stadium Putra, Bukit Jalil pada 31/8/10 jam 7.30pagi.

note : Idak ler aku nak pegi pagi-pagi gitu wlpn dekat ngan umah. (tak ada semangat kemerdekaan tul aku nih)

Kes 2

Aku baru daftar formspring lepas tukar template then saje letak widget formspring kat sidebar. Hari ini bukak akaun formspring dapat satu statement cepumas dari seorang hamba allah berbunyi gini :

complete sudah legasi keluarga kelate yg ko tak hingi2nkan dulu...hahahahaha

aku jawab :

semua orang pun nak complete macam i...tp tak semua boleh dapat...

note : tak pasti samaada dia kutuk atau bergurau. aku terasa wei..aku tulis kisah aku dalam blog ni just sharing apa yang aku rasa dan lalui.
Past is past....history is history....
Sad, then aku terus outer widget formspring ke tulisan dan tambah lagi ngan facebook dan twitter.. nak suruh orang tulis banyak-banyak statement yang menyakitkan hati aku..huhuhuhu

2 Comment:

suamihanyisterizuki said...

ha apa maksud dia tuh...erk nyebok la plak kan...hehehe

xperlaa...fikir positif je la kan...

MAMA AIZARA said...

mmg nk berfikir positif tapi mcm tak boleh jer..