03 January 2012

Accepted

 
bukan nak promote transportation tp klu berminat just call jerk



Dah lama tak kena tag dek orang.  Nasib baik penganjur accept jugak my entry walaupun lewat beberapa jam dari deadline melalui pemberitahuan di shoutbox.

Eh shoutmix dah lama dikuburkan oleh sesetengah blogger kan? Kita-kita ni memang suka dengan barang free. Jangan risau  banyak lagi benda dalam dunia internet ni yang free. Blogspot pun free ma... 

Banyak pilihan, tak semestinya tanpa shoutmix kita tak boleh berlive chat. Antaranya ishoutbox, Cbox dan Fibox. Ini yang aku tahu dan sempat aku godek. But i'm choose ishoutbox. You all?

It's totally free. Kalau susah-susah sangat tak payah letak shoutbox. Biar reader tinggalkan tapak kaki di ruangan komen.

0 Comment: