04 January 2012

Twinkle Twinkle Little Star Song

Hari ini hari Rabu, patutnya kena tepek gambar tuk support Wordless Wednesday.

Malas ah aku nak godam komputer dan hp cari gambar apa yang nak di WW kan.

But hari ini aku nak post satu video yang dah 2/3/4/5 hari ni sofea asyik dengar.

Video ni dah lama dah, sekitar 6 bulan yang lepas. Sebelum aku pandai download video dari you tube dan selepas habis semua cd yang aku beli di pasar malam jahanam dikerjakan dek sofea.

Kaedah ini jelah yang mampu aku lakukan.

Time ni my son dua bulan dan sofea pulak setahun sembilan bulan. Banyak masa lagi time tu aku dapat spend tuk si sofea ni. Sekarang masa tuk sofea sgt limited. Kesian my daughter....

Btw, jom layan suara mama dan sofea yang sedap ni.




video


*Lagu dan image baik tuk merangsang perkembangan otak baby.

0 Comment: