01 April 2012

Blog kita wajah kita



Ha... aku dah eliminite dah header warna biru yang buruk tu. Malas nak guna nama MamaAzi lagi. Nak rebranding. Penjenamaan semula gitu. Blog kita mestilah beridentitikan kita, wajah kita. chewah ayat falsafah.

Comei tak korang? Tak boleh tahan letak cartoon chibi maruku chan tu.

Pasal ayat tu memanglah aku suka pergi warehouse sales. Tapi adalah satu dua entry je yang ditaip kat dalam blog ni. Nanti kalau rajin aku taip bebanyak story jualan gudang. Macam ada orang nak baca. :P

Ini first time aku buat header transparent tau. Orang lain dah lama dah buat header transparent kita barulah nak bertatih. Sekarang dah masuk musim doodle la oi.

Tak pe sikit-sikit lama-lama pandai la kan. Masih tak puas hati lagi dengan header tu. Express header for trying. Nanti-nanti bila free kita kasi buat cantik-cantik lagi.

Pastu kita try buat doodle pulak. Ada anak kecik payah nak ngadap lappy lelama.

* dalam procees mengedit blog. 

7 Comment:

ummi_norseha said...

cantik...nnti boleh tolong edit blog untuk sy pl...hi3 :)

PUANSTOBERI said...

comeyyy.... ai pun tak reti buat transparent ni uolss.. hikhik..

Azi said...

ummi_norseha : boleh je klu nak tapi sy budak baru belajar...

puanstoberi: tq tq

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azi..wah!Header baru..mesti semangat pon makin bertambah dak?.Tu la dah lama xmasuk sini..trkejut lak tgk blog Azi yg baru nih!Tahniah ya..
Tp k.atie ni xminat lak ngan doodle..hihi

Azi said...

wslm k.tie...semangat outer je bukan semangat menulis..kih kih kih..

IntaNBerliaN said...

azi edit sendiri ek.. terornya.. sy xreti lg satu xminat.. tu yg xjd tu..hihiii.. apa2 pun, kalau kita minat.. insyaAllah akn jd kan...

Azi said...

intanberlian : haah edit sendiri jelah, dah boleh sikit-sikit tu... klu xminat habis bablah...