04 January 2013

Beg-beg yang dijahit dengan kasih sayang

Ahaaa cerita pasal beg lagi. Senang.... Tak payah nak karang banyak ayat. Tepek gambo jer... Harap tak adalah yang tick boring.. ngeh ngeh...

Jom tengok beg yang dah berjaya di jahit. Sambil-sambil isi masa lapang belajar benda baru. Macamla lapang sangat....(",).

- SOLD -
Beg ni dah ada pun dalam shop aku tu. Nak tengok spec boleh clik shop here atas tu. Aku guna magnetic button.


- SOLD -
Cultch second edition. heeee... First edition boleh tengok SINI


- SOLD -
Beg untuk bawak jenjalan isi purse ke, h/p ke, buku nota ker... 
Yang ni pun aku ingat nak jual. Belum masuk dalam shop lagi. 
Panas-panas tunjuk kat sini. Jahitnya dah berabad lama. (",)


- SOLD -
Clutch seperti edisi pertama. Cuma guna kain yang berbeza dan tambah bead. Ada minat?


- AVAILABLE -
Beg untuk isi pencil ke, h/p ke, purse ke, buku bank ke... 
Giler besar beg ni, Siap jemari suriku menjahit bead diatasnya.
Ada minat?

Kalau uolls minat bolehlah email saya edyeda@gmail.com. (^.~)

4 Comment:

Myra Jay said...

Cantik yg no 2 ngan no 3..

Berminat jugak..

Ok apa2 nanti MJ roger ye... :D

Riena Haiqal said...

semua nya cantik2 la.. (^_^)

Myra Jay said...

Bila singgah sini memang terus tergoda.. ;)


kak, MJ dah masukkan dalam list, tp mungkin termiss out

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik2 kiut miut la semua2nya...