Hakeem dah pandai ABC

Empat hari cuti tahun baru cina keje aku, my sis, sofea & hakeem makan, tido, makan tido plus adalah kemas rumah sikit-sikit bila rumah dah bersepah dibuat anak-anak. Sungguh bahagia duduk dengan anak-anak tak payah uruskan suami. ha3... sorry mr. edy siapa suruh outstation sangat. 

Time nak masak pun senang, aku lempar je anak-anak kat rumah my sister. Dah siap masak baru panggil semua makan. Tapi biasalah hakeem tak mahu sangat dengan orang lama-lama. Nak berkepit je dengan mama dia. Jadi sementara aku masak, hakeem aku bagi tengok CD belajar dan nyanyian. Duduklah dia sorang-sorang ngadap TV.


Gaya hakeem masa tengok CD ABC. Kemudian dengar hakeem sebut perlahan-lahan I, J, Y ....  
Alhamdulillah anak mama dah reti sebut ABC sikit-sikit...

4 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lama2 nanti mesti tau sebut A-Z :-)

IntaNBerliaN said...

good boy lah hakem nih!!

comel je dia.. :-)

*ohya, kalau azi nak tau, keturunan saya mmg ada rambut krinting... sy pun rambut kerinting.. hahah.. tp kerinting sy, kerinting xcantik mcm alisha tu...

Eca Dwinky Asha said...

goodboy hakeem..hakem umur brapa ye kak?...anak sedara eca umur bru msk 2thn....tpi da mengenal anggota badan.....huruf xreti baca,tpi da pandai sebut perkataan kalau nmpk gmbr....yg lucu dia sebut musang tu kucing.hahaha

Nora Karim said...

ini betul2 santai ni... heheh comei hakeem...!

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY