17 July 2013

Dapatkan voucher 15% from ZALORA

Uolls dah beli baju raya belum? Apa?? belum lagi. Laa nape tak beli lagi. Dah 8 ramadhan ni. Tunggu gaji eh. Ok tak pe tak pe. Aku pun baru last week pi beli kain & tempah.

hah tailor mana tu yang masih terima tempahan baju raya bebulan posa ni. Uolls jangan bermimpi disiang hari akan ada lagi tailor yang nak terima tempahan waktu waktu puncak begini. Aku ni ada tailor sendiri. Memang dia dah reservekan bahagian aku tiga beradik setiap kali raya. Tak kisah anto cepat ke lambat dia akan accept. Tapi sikit2 lagi aku pun tak tahu nak tempah mana dah. Ahsoo tailor aku tu dah tua. Dah uzur syarie. Dah bagitau sikit masa lagi nak pencen. Beli siap jela jawabnya.

Takpe online shop banyak. Beli dah siap pun lebih kurang sama je reganya. Pastu tak yah nak rungsing nak tempah, mana nak beli kain... Ada tu buat baju limited edition. Uolls sorang je yang pakai baju tu.

Macam kat zalora.com.my, baju traditional yang diorang jual boleh tahan. Cantik, designer terkenal lagi yang buat tu. Aku paling berkenan baju Jovian Mandagie. Meleleh air liur kalau tengok...


 cantik kan...

 ini pun..

yang ini jugak. simple but nice...

 hitam itu menawan...

aaarrghhh semua pun cantik. Jovion Mandagie kau sentiasa dalam anganku. Pffttt over.

Kalau uolls nak tengok baju lain yang lebih cantik-cantik lagi cepat terjah zalora.com.my. Bukan takat ada baju traditional orang dewasa, bebudak pun ada. Kasut, dress, top, seluar semua ada. Boleh pilih yang murah yang mahal. Nak baju hatta dolma, rizalman semua ada di zalora.

Kalau uolls baru first time daftar dengan zalora, uolls akan dapat voucher RM20 dengan pembelian 80 keatas. Tak setakat itu sahaja uolls boleh guna this voucher code ZBAPZiW untuk menikmati diskaun sebanyak 15%. Voucher ni tak ada valid-valid. Boleh guna sepanjang tahun. Kalau tak sempat nak beli time raya ni raya haji nanti pun boleh.

Masa bayar nanti masukkan je diruangan coupon kod ZBAPZiW. Dah tunggu apa lagi pi beli sekarang.

Nak baca pengalaman aku beli belah di zalora klik PART 1 & PART 2.
 

2 Comment:

Rosmadi Shakri said...

saya pun nak Voucher dari Zalora :)

Myra Jay said...

Baju kat Zalora memang cun, tapi tulah mahal :D