My bundle station

Ingat tak  aku ada mention nak bukak bundle kat entry sebelum ni. Alhamdulillah dah tercapai hasrat mr. mama tu. Hari ni dah masuk hari ke tiga beroperasi. Walaupun dalam serba kekurangan. Buat kat  depan rumah saje. Belum berkemampuan nak bukak kedai. Plus kekangan masa dan kakitangan. Ini pun import my sister sekali bantu. Nanti kita gaji eh kak jiah (",)


Pekerja mr. mama yang setia. Pasni uolls tak payah dah angkat lemari, katil, meja, mesin basuh, fridge. Dari tingkat ada lif ke tingkat tak lif, rumah teres, rumah kondo. Penat! La ni tolong sort, lipat, kemas, jual baju saje. Dah boleh amik upah.. hihi..

First day opening, alhamdulillah tak menang tangan. Meriah sampai kemalam.


Harga as low as RM2. Sapa tak nak kennn. My opismate pun nak tau.
Ada tu datang sampai dua tiga kali.
Ingat once weolls siap menggantung di hanger nanti tak dapek dah harga macam ni. 

Macam pasar malam. 
Kul 12 malam pun ada lagi yang datang. 
Dua hari aku tak cukup tidur ni.


Uolls minat baju bundle tak?

5 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

baju bundle klu condition ok lg why not :-)

Kakzakie said...

Supply dapat dari mana ni Azi? Dari Cina ye? Ramai dah buat business ni - berbaloi.

Tahniah dari kakak!!

Amanda Suria said...

Mak oiii....timbunan baju....masyuk ni....

Eca Dwinky Asha said...

supplier dri mana kak?..my mom suka sgt klu bundle2 ne lebih2 lagi klu blanket tu semua

Myra Jay said...

Myra belasah gak bundle pun, asal cantik ;D

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY