23 September 2014

Beg Jeans For Sales

Jomlah cuci cuci mana tengok beg jeans yang aku buat. Mana tahu ada yang berkenan boleh email edyeda@gmail.com. Hari ni mood nak mengarang agak malas walhal banyak nak cerita...

Beg beg ni ada yang aku buat sebelum tak larat dan orang reqeust. Lepas dah siap aku wassap pm senyap.. Aku ni jenis yang tanya sekali je. Kalau lepas tu korang senyap, bagi aku korang dah tak berminat. Dengan laki je aku tanya puluh puluh kali sampai laki pun kengkadang bosan.. hehehe...


Sling Beg
Measurement : 7" width X 6" height X 2" tapak
SOLD

Sling beg bebudak
Measurement : 6.6" width X  7" height 
AVAILABLE
Price : RM 19.00



Simple Sling Beg
 Measurement : 8" width X 8" height 
*tak leh adjust tau talinya
AVAILABLE
Price : RM 25.00

 Sling Beg Bebudak
Measurement : 6.6" width X 7" height 
AVAILABLE
Price : RM 19.00


Tote Bag
 Measurement : 12.5" width X 12" height 
*finishing snap button. 
*Beza depan belakang. Depan ada butang 4 ketul tu...
AVAILABLE
Price : RM 28.00

Harga semua belum masuk postage ye...
More beg available boleh tengok kat MY LITTLE SHOP
Happy Shopping (^_^)

2 Comment:

CikLily Putih said...

cantiknye.. bestnye ada minat menjahit kan..

Hani Sidek said...

beg tu nanti aku ambik masa tengok baby... hihi... jangan jual tau