Sling Beg Jeans

Tunjuk sikit pic sling beg jeans yang aku berjaya buat minggu lepas. Ada dua tiga lagi yang belum snap. Dah siap tapi malas nak tunjuk kat customer.. Dah kaya sangat ke tak nak duit ker... hehehe... Mood di third trimester ni agak tak stabil. Malas rajin bercampur baur... Tapi banyak malas... kihkihkih...


Beg ni actually customer repeat order. Bila dah siap kita pm dia duk senyap pulak. Tapi tak pe dah selamat jual dah kat kawan mr. mama. Up lagi itu harga...

Uolls berminat boleh email edyeda@gmail.com. 

No comments:

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY