21 December 2014

Tempahan beg jeans

Lama dah tak cerita pasal beg jeans. Kat ig, fb sentiasa je upload gmbr cuma kt blog je baru nk publish. So sila follow my fb n ig klu nk update terkini ye. Chewah mcm ko retis org nk follow follow. .

Alhamdulillah walau pun berhenti menjahit sekejap sbb bersalin hari tu order tak putus putus. Terharu akak tau ada yg snggup tunggu smpi habis pantang. Mana tak putus putus, nk siapkn satu order sikit punya lama, dtg order baru bari hegeh hegeh nk siapkn. Maaf la aku ni mmg slow skit. hihihi.

Jom tengok picture. . .

Sling beg ni aku buat beberapa jam sebelum bersalin. Tak sempat nk siapkn tali dah datang tanda nk bersalin. Keluar darah. Gelabah time tu terus siap siap pi spital walaupun tak rasa sakit pun. Tak sempat nk siapkn talinya. Padahal nk buat tali tu perlukn sikit masa je lagi. Peram ler sampai pas abis pantang baru sambung jahit tali. Takpelah dah selamat smpai kt owner.



Backpack customer order untuk ank dia. Ni pun customer sanggup tunggu sampai aku habis pntg. Terharu. .


Yang ni order dari customer backpack td. Kawan dia yg nk katanya. Simple hand bag. Nak design luar tu guna kain love love. Last kopek kain tu. Cecukup tuk luar dalam guna kain corak lain. heee. . Memacam tau my customer punya feel. But i enjoy it. Challenging. .




Ni kakak aku nombor 2 yg request. 2 in 1 function. Boleh jadi sling beg atau pendekkan tali tu jadi la handbag.

Ok. Sekian show. Kalau nk tgk detail beg boleh jengok fb gallery jeans airis. for order mcm biasa email edyeda@gmail.com. :)


0 Comment: