Tempahan beg jeans 2015 #6

Kan dah kata habis-habis aku up cerita beg jeans. Beg-beg ni semua aku buat masa cuti separuh gaji hari tu. Alhamdulillah banyak jugak order sepanjang cuti tu. Sampai ada yang aku tolak, yang tak siap-siap lagi hingga sekarang pun ada. Sori sangat-sangat bagi yang tertunggu-tunggu. Memang sekarang tak sempat nak menjahit. Hari keje balik dah letih memang tak pegang mesin. Sabtu ahad siang tak kan dapat pegang jugak sebab bun everytime aku labuhkan punggung kat #kerusikuningku itu mula dia bergayut-gayut kat kaki aku. So masa yang ada hanya malam sabtu dan ahad sahaja. Boleh bayang berapa banyak je aku larat jahit.

Selain tu aku tengah nak fokus mengajar anak-anak setiap malam at least satu jam. Risau sangat tahun depan sofea dah nak darjah satu. Banyak lagi yang dia belum catchup. Tak leh nak harapkan cikgu seratus peratus. Zaman sekarang budak-budak tak sama dengan zaman kita dulu.. Sebab tu sekarang aku private ig. Tak ada beg baru. Nanti bila ada baru aku open balik ig. Tapi sesiapa yang nak follow dulu boleh je nanti kita lelaju approve okeh.

Sling beg tempahan akak dari shah alam. Kakak ni dah dua kali tempah. Kakak ni the only one customer yang nak cod. Hari tu dia datang rumah semata-mata nak amik beg ni sebab aku tak de kereta nak pergi tempat yang biasa kitaorang cod. Lepas balik dia wasap nak order lagi 3 beg. Tapi macam tak sempat jer nak buat. 

 
Tempahan dari terengganu. Untuk letak breastpump. Aku tak tahu beg breastpump tu macam mana. Tapi rasanya better ada tali panjang dan boleh jinjit dengan tangan. Maka terhasillah sebegini.

Beg breastpump ni aku tak buat adjuster sebab macam biasa seluar jeans tak panjang mana. Kalau letak adjuster lagi memendekkan tali beg sedia ada. Terima kasih laki jadi model tak berbayar.

This beg belong to orang terengganu tadi. Sebenarnya beg breastpump tu aku design macam ni memula. Tapi sekali ukur terkecik pulak. Still dia nak. Pengumpul beg katanya.




Tempahan dari sarawak. First dapat customer dari seberang laut. 

Sekian show kali ni. Fyi, buat masa sekarang memang aku tak terima sebarang tempahan beg jeans lagi tapi aku ada buat ready stock dan akan upload kat ig dalam masa terdekat. Boleh follow ig aku dulu ye kalau berkenan. 

No comments:

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY