22 January 2018

Nuffnang cheque

Ada ke lagi yang masih menunggu cek dari nuffnang. Rasa macam blogger sekarang dah tak bergantung sangat pada nuffnangkan. Kalau dulu skit-skit nuffnang. Dapat jer CPUV, CPC & so on update. Nuffnang pun macam dah slow. Now ramai yang banyak buat advertorial dari macam-macam source. Ramai yang nak guna khidmat blogger.

Me pun sama. Kalau dulu pernah jugaklah dapat advertorial dari nuffnang. Dua tahun kebelakangan ni non ada. Mood blogging pun dah slow. Update yang mana penting dan rasa nak update jer. 

Walau macam mana pun, baru-baru ni dapatlah jugak cashout duit nuffnang tu. Hasil dari CPUV & CPC sepenuhnya. Itu pun cukup-cukup paras boleh cashout. Jadilahkan. Daripada tak ada. Boleh lah tambah-tambah mana yang patut. 


Cek ke-6 nuffnang. Kalau dulu segan nak tunjuk amaun. Ini dah kata paras minima memang RM50 lah.

Belum sempat bankin lagi. Dapat cek ni hari jumaat. Ujan. Terbasah skit cek. Nasib ok. 

1 Comment:

Lady SHAH said...

Wahhh tahniah...kak shaz dah buang iklan nuffie... hehe

http://www.byshaz.blogspot.my