03 April 2018

Beg Jeans Mac 2018

Mac sudah melabuhkan tirainya. Marilah kita tengok hasil beg jeans yang berjaya dijahit pada bulan lepas.

Bilang-bilang selama sebulan (hujung minggu sahaja jahitnya), aku hanya berjaya jahit beg sebanyak 5 buah beg. So bad....& so lembbbss

Permulaan bulan mac dimulakan dengan memjahit handbag. CC office yang order. Nak bagi kat mak dia bawak pegi pasar katanya.

Next beg yang dah banyak kali gak jahit. Customer dari johor.

 Ini pun beg yang dah berapa kali ntah buat.Customer johor tu order dua beg.

Yang ni akak masa keje kat BPAD yang order. Dah retired pun dia. Masalahnya aku tersalah pulak buat jenis zip nak saiz tapak. Kenala outer balik. Sampai la ni dah bulan 4 belum siap outer lagi.

Ini baru last week siap. Customer dari batu caves. Hari ni baru nak pos.

Average seminggu satu beg aku buat. Ish ish ish..

No comments:

Powered by Blogger. Blogger Template by Intikali.org. Supported by Iskael and BlogSpot Design.