27 June 2012

Bila Hakem Menangis....

Hakeem ni suka sangat menangis kalau orang tak beri perhatian kat dia. Pastu pantang aku tekan keyboard mulala berbunyi. Tapi bila aku duduk kat sofa atau baring kat katil elok jer dia main sengsorang dia.

Kalau dah start menangis, bukan senang nak berhenti. Tapi sekali aku letak atas meja komputer terus senyap. Bukan main suka lagi. Dapat sepahkan barang kat rak baru aku tu.

Tengah ngendeng-ngendeng benda apa yang nak dicapai. Abaikan plastik sampah kat tepi tingkap tu. Pemalas punya surirumah tangga.

Macam tahu-tahu orang nak snap pic terus senyum.

Tengok tu ha habis semua benda dia campak ke bawah.


Gambar yang ni time Hakeem dapat panjat rak TV. Memang kuat memanjat dia ni. Dia dapat panjat sendiri sekali tak reti nak turun. Apalagi menangis bagai nak rak. Sebelum turunkan sempat jugak aku snap.....:P

6 Comment:

deno said...

olo tomey2... biasa mcm ni la budak2 kecik, bila panjat tak pandai turun... tapi mmg comel masa nangis :)

Zurina Hj.Zainal said...

anak saya pun suka sgt menangis...bln dpn 2 thn..nk itu nangis, nak ini, nangis...panjat kerusi bila x boleh turun pun nangis...adoii....penat telinga...tapi dialah penyeri saya....:)

IntaNBerliaN said...

mcm alisha gak sk pnjat.. hihii

Riena Haiqal said...

hahahahaha. habis semua barang dia buang.. sama perangai dengan Haiqal.. bila dah kemas2, dia pulak yang campak sana sini.. tak leh tengok barang yang dah dikemas...

Momma AA said...

alolololo... comeynyer hakeem.. baru 2 minggu momma x berblog.. nmpk hakeem dah besar.. hehe.. kata pun baby boy kann.. mmg suka panjat sana sini.. comeynyer.. sama cam ayan skrg suka panjat2..

IntaNBerliaN said...

a'aa saya download dekat pc..

nak anto camne yer?.. boleh ajar?.. sbb sy xreti.. hihii`

sy download dkt you tube.. :-)