18 August 2014

Baucer KFC Percuma daripada My Survey


Alhamdulillah minggu lepas baucar KFC yang ditunggu-tunggu tiba. Dekat tiga bulan aku tunggu baucar ni. Baucar ni aku dapat sebab jawab survey kat MY SURVEY.

Bila dah cukup point kita boleh redem dengan baucar atau nak buat charity. Bukan setakat baucar KFC, Pizza je ada baucar dari parkson, AEON dan macam-macam lagi.

Since KFC yang paling mudah dan paling anak-anak suka so kita tukar je dengan baucar KFC. Selama berjawaban selama hampir tiga empat bulan dapatlah baucar KFC bernilai RM20.00. Sapa nak bagi kan... Dah selamat pun ayam-ayam KFC tu masuk dalam perut kami sekeluarga.

Pada sesiapa yang nak join MY SURVEY boleh klik kat SINI ye .. Jawab survey ni kengkadang membosankan bagi sesetengah orang. Me too.

Pernah hampir setahun tak bukak MY SURVEY ni tapi bila dapat reward macam ni seronok tak terkata. Terus semangat. Ni point aku dah cukup tuk redeem sekali lagi.

Iyelah daripada aku duk bukak facebook, twitter baca je status orang, tak dapat pe faedah baik jawab survey sebegini.

Ada banyak laman survey yang kita boleh join sebenarnya. Boleh dapat duit pun ada. But banyak yang guna paypal. Aku tak pandai plus tak yakin. La ni aku layan MY SURVEY ni je ngan satu lagi laman web survey. Yang tu nanti aku bagitau sebab belum dapat hasil lagi...


0 Comment: