Tempahan beg jeans 2015 #2

Buat masa ni aku tutup tempahan buat beg jeans seketika. Takleh nak buat. Tak cukup masa sangat sangat. Siang memang aku tak dapat nak pegang mesin jahit langsung. Airis 24 jam nak berpegang. Waktu malam baru boleh. Itu pun selalunya asyik tertido penat. Kalau dapat jahit pun selalu tak tenang. Airis kejap kejap bangun. Tahu je aku tak ada kat sebelah dia. Kalau aku tido sama elok pulak dia tido lena. Ermmmm jadinya kena tunggu airis dah pandai main sendiri, boleh duduk tanpa disokong sebab dia tak mo duduk dalam bouncer. That time maybe boleh jahit time siang, aku open order balik.

Sori sangat tau pada yang mulanya aku dah setuju nak buat pastu terpaksa tolak. Memang tak sempat. Aku takut korang tertunggu tunggu bagai buah tak gugur jer. But aku ada buat yang ready stock bila aku ada masa so korang bolehlah usha usha ig aku aziazidah atau fb gallery jeans airis. Kat blog tak sempat nak upload. Kekangan masa jugak sekarang ni nak update blog.



Beg compang camping katanya. Request customer dari perak.

Ini customer carousell yang order. Nak letak ubat mak dia. Nak full jeans. 

Maklong pia n akeem tempah. Sebelum ni ada buat beg serupa gini pastu letak kat fb mak long diorang berkenan. Beg sebelum ni orang tempah kemudian menghilang now claim kata apsal beg dia tak siap siap. Dah pm tak jawab acaner. Orang lain nak akak jual jelah. Dari tahun lepas tu...


Inilah semua sebahagian tempahan sebelum aku stop order. Terima kasih pada yang sudi menempah. Yang percaya sampai repeat order. Yang batalkan order lepas dah siap pun ada. huhu. Thank you so much.


Perlukan lori sewa untuk pindah rumah/pejabat, angkat sofa, perabut, almari, barang industri/pertanian & etc pada harga berpatutan hubungi edy 019-3508862.



No comments:

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © AZIAZIDAH.BLOGSPOT.MY